Wegens administratieve redenen is deze website maar beperkt zichtbaar.

Diensten

Taxi Gorredijk: uw partner in gespecialiseerd taxivervoer, wmo-vervoer, groepsvervoer, weekendvervoer, rolstoelvervoer, zittend ziekenvervoer en luchthaven vervoer.
 

WMO

Als u niet (meer) met het openbaar vervoer kunt reizen door bijvoorbeeld een lichamelijke beperking of een psychische kwetsbaarheid, kunt u een vervoerskostenvergoeding aanvragen bij de Wmo. U kunt dan gebruik maken van de taxi, of u krijgt een bedrag voor het gebruik van uw eigen auto of die van iemand anders. Deze vergoeding kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld bezoek aan familie, vrienden, het museum of de biljartvereniging.
 

Voor wie is de vervoerskostenvergoeding bedoeld?

De vervoerskostenvergoeding is bedoeld voor mensen die door een lichamelijke of verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid niet (meer) met het openbaar vervoer kunnen reizen. Deze vergoeding mag gebruikt worden voor bijvoorbeeld bezoek aan familie, vrienden, club of vereniging. De vergoeding mag sinds 1 januari 2010 ook gebruikt worden voor bezoekjes aan het ziekenhuis.

De vervoerskostenvergoeding van de Wmo is bedoeld voor afstanden in de directe omgeving. Voor meer informatie WMO Opsterland


Bent u ziekenfonds verzekerd en wilt u gebruik maken van (zittend) zorgvervoer?

Dan bent u bij Taxi Gorredijk aan het juiste adres. Wij begeleiden u graag met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, zorgcentra en klinieken in geheel Nederland.

Voor vele ziektekostenverzekeraars zijn wij contractant en mogen daardoor voor hen het zittend ziekenvervoer verzorgen. Wanneer u gebruik wilt maken van dit aanbod, kunt u het beste contact opnemen met ons. Wij zullen u dan uitgebreid informeren over hoe het zittend ziekenvervoer in zijn werk gaat en waar u als patiënt rekening mee moet houden. Uiteraard zullen wij u zoveel mogelijk proberen te helpen, bijvoorbeeld met het regelen van zaken als het aanvragen van een machtiging voor het vervoer.

Ook voor personen die gebruik maken van een rolstoel kunnen wij een oplossing bieden. Speciaal uitgevoerde voertuigen brengen u daar waar u wezen moet. 

Ziekenfonds   

Formulier ziekenvervoer

   
 De Friesland De Friesland
 UNIVE

UNIVE

 VGZ VGZ
 IZA   IZA
 CZ CZ
 Delta Lloyd Delta Lloyd
 OHRA OHRA

 

                                 

                                                      
                                               
                                            
                                              
                                                
                                  
         

 

 

 

 

 


 

Rolstoelvervoer

Om ook onze minder valide en rolstoelgebonden klanten van dienst te kunnen zijn beschikt Taxi Gorredijk over rolstoelbussen. Door middel van een elektrische lift wordt de rolstoel probleemloos en veilig in het busje geholpen. De  rolstoel wordt door opgeleide chauffeurs vastgezet, volgens de ISO norm, zodat de reis prettig en zorgeloos verloopt. Bovendien zijn ze altijd bereid om een helpende hand te bieden.


"Weekend vieren" met Taxi Gorredijk

Gezellig samen op stap, en gegarandeerd veilig weer thuis! Taxi Gorredijk vervoert ieder weekend grote aantallen jongeren naar de diverse discotheken en andere uitgaansgelegenheden in de omgeving. Kijk hier voor een onze tarieven.


Luchthavenvervoer

Gaat u op vakantie of moet u voor zakelijke doeleinden weg?

Wij verzorgen dag en nacht en op zon- en feestdagen het vervoer naar elke gewenste luchthaven in Nederland, maar ook naar luchthavens in de buurlanden België en Duitsland. Geen gezoek meer naar parkeerplaatsen. Geen gesleep met koffers. En u hoeft uw auto niet meer dagenlang onbeheerd en betaald achter te laten. Tenslotte hoeft u niet meer aan te kloppen bij kennissen of familie om u bij nacht en ontij weg te brengen of op te halen.

Onze diensten

  • Wet voorzieningen
  • Gehandicapten vervoer
  • Rolstoelvervoer
  • Groepsvervoer
  • Vliegveld vervoer
  • En ander personen vervoer

Contact

Taxi Gorredijk
 

0513 - 46 27 28


Bezoekadres:
Badweg 20
8401 BL  Gorredijk


Postadres:
Postbus 200
8400 AE  Gorredijk

info@taxigorredijk.nl